s

Copyrights, General Terms & Disclaimer

Deze website is een product van SECSI Media BV.

Copyrights

De copyrights voor de website en de uitgaven van Second Sight zijn in principe van Secsi Media BV.

U mag het werk gedeeltelijk kopiëren of verspreiden, mits u de bron en de auteur van het artikel vermeldt. We stellen het op prijs als u Second Sight als bron vermeldt en de redactie laat weten wanneer u iets gebruikt. Al is het alleen maar omdat het netjes en gebruikelijk is. redactie@secondsight.nl

General Terms

Voor annuleren (magazine, events, academy) hanteren wij de Algemene Voorwaarden die we opgesteld hebben in 2013.

Voor het magazine geldt een opzegtermijn van 8 weken, ook voor al onze events en cursussen kunt u acht weken van te voren kosteloos annuleren.

Voor cursussen en masterclasses hanteren wij een annuleringsperiode van 4 weken. Vanaf 4 weken tot 2 weken voor aanvang betaalt u 50% van de kosten voor deelname. Tot 4 weken voor aanvang berekenen wij wel €95,- administratiekosten.

Bij annulering binnen twee weken voor aanvang bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken u in dat geval contact op te nemen met de organisatie op events@secondsight.nl.

Disclaimer

Deze website en het werk dat we afleveren is een product van SECSI Media BV. SECSI Media accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Wij hebben tijdens het maken en samenstellen van ons werk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gewerkt. Mocht u problemen ondervinden op onze site, of met andere uitgaven, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.